This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ήρθε για να μείνει


Πολύ εντυπωσιακό και δυνατό το νέο Ibiza Cupra.
Με κινητήρα TSI 1,4 λτ. με 180 ίππους αλλά και το πρώτο αυτοκίνητο που θα διατίθεται αποκλειστικά με ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, 7 σχέσεων αναμένεται να είναι μια δυνατή προταση από την Seat.


Υπαρχουν βεβαιά κάποιες αμφιβολίες για την αντοχή ενός 1,4 λτ. υπερφοδοτούμενου κινητήρα με 180 αλογα αλλά για αυτό ειμαστέ εδώ για να διαψευτούμε.

Νεο Kia Cee'd


Στο cee΄d του 2010 διακρίνονται οι αλλαγές στο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, της κεντρικής εισαγωγής αέρα και στον προφυλακτήρα.

Μεγαλύτερες θα είναι οι διαστάσεις των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ νέοι θα είναι και οι τροχοί αλουμινίου που θα συνοδεύουν τις πλουσιότερες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Στο εσωτερικού του αυτοκινήτου ξεχωρίζει το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα, που θα μεταβάλλει σημαντικά την εικόνα της κεντρικής κονσόλας, όπως άλλωστε και η δερμάτινη επένδυση του τιμονιού και του επιλογέα ταχυτήτων.

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές θα διατηρηθούν τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, γεγονός που σημαίνει ότι οι κινητήρες βενζίνης 1.400 και 1.600 κ.εκ. θα παραμείνουν κάτω από το καπό του μικρομεσαίου Kia, αποδίδοντας 109 και 126 ίππους αντίστοιχα.

Ενα πολυ ανταγωνιστικό μοντέλο σε πολυ χαμηλή τιμή. Η κορεατικη φιρμα έχει ξεφύγει από την απλή σχεδιαση και τα πολλά πλαστικά μέρη και φτιάχνει πια ένα αυτοκίνητο σε ευρωπαικά πλαίσια. Το cee'd είναι μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά την μικρομεσαία κατηγορία αφου εκτός από την ποιότητα και τους χώρους που προσφέρει εχει και δυο πόλυ αξιόπιστους και δυνατούς κινητήρες

Το μόνο που μένει είναι να παρουσιαστεί και επίσημα στην χώρα μας το ανανεομένο Kia Cee'd μιας και τώρα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η ανανεωμένη εκδοχή του στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη

Mercedes BLK


Η νεα τετρακινητη Mercedes BLK

Continental GTC Speed στην Ελλάδα


Μια λευκή convertible Continental GTC Speed, η πρώτη στην Ελλάδα, βρίσκεται ήδη την νέα έκθεση της Bentley Athens στο Μαρούσι.

Με 12κύλινδρο κινητήρα 610 ίππων και εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές Bentley Speed της δεκαετίας του ’30, η GTC Speed είναι η δυνατότερη ανοιχτή Bentley όλων των εποχών. Η ιπποδύναμη των 610 PS και η ροπή των 76,5 χλγμ. από τις 1.700 σ.α.λ. προέρχεται από τον 6λιτρο κινητήρα W12 με δύο τούρμπο, εξελιγμένο από τους μηχανικούς της Bentley στο εργαστήριο του Crewe. Οι επιδόσεις συναρπάζουν, με 4,8’’ για την επιτάχυνση 0-100 km/h και 322 km/h τελική.
Η επιθετικότερη εμφάνιση της GTC Speed με την πιο κάθετη μάσκα, τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, τους φαρδύτερους, σφυρήλατους τροχούς των 20 ιντσών με τα ειδικά Pirelli P-Zero, τους νέους προφυλακτήρες, τη νέα πίσω πτέρυγα και τις φαρδύτερες εξατμίσεις, ενισχύεται περισσότερο από το χαμηλωμένο της αμάξωμα και τη νέα ανάρτηση.

Ενας άψογος συνδιασμός πολυτέλειας και δύναμης...Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Το πετρέλαιο σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη...;



Με βάση πληροφορίες που προέρχονται από στελέχη του υπουργείου Οικονομίας και του υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα να απελευθερωθεί η πετρελαιοκίνηση στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Εάν αυτό αποφασιστεί οριστικά, οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στην 74η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι φαίνεται να έχουν πειστεί πως το συγκεκριμένο μέτρο θα βοηθήσει στην καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάκαμψη του κλάδου των αυτοκινήτων.

O Αντικαταστάτης της 147





Η ''καίνουργια'' Alfa Romeo Milano θα είναι όπως όλα δείχνουν η διάδοχος του προηγούμενου μοντέλου της ιταλικής φίρμας Alfa Romeo 147.

Το νεο μοντέλο ακολουθεί το σχεδιαστικό παράδειγμα της μικρότερης MiTo, υιοθετώντας -στο μπροστινό κυρίως τμήμα του- στοιχεία από την εμβληματική φιγούρα της 8C Competizione. Αντίθετα, στο πίσω τμήμα τα παράλληλης διάταξης φωτιστικά σώματα θυμίζουν την 159 ή ακόμα και το Fiat Croma, που ως ένα οικογενειακών προδιαγραφών station wagon δεν κέρδισε την εκτίμηση του αγοραστικού κοινού στη χώρα μας.

Στο εσωτερικό της μικρομεσαίας Alfa Romeo γνώριμο είναι το σχεδιαστικό μοτίβο του πίνακα οργάνων, ενώ σαφέστατα πιο λιτή -σε σχέση με το παρελθόν- θα είναι η εικόνα της κεντρικής κονσόλας.

Την Alfa Romeo Milano αναμένεται να εξοπλίζει ο -μέχρι σήμερα γνωστός- υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.400 κ.εκ., αποδίδοντας 120 και 160 ίππους, στην ισχυρότερη εκδοχή του.

Τους 200 ίππους θα φτάνει ο turbo κινητήρας των 1,75 λίτρων, που πρόσφατα προστέθηκε στην γκάμα των Lancia και Alfa Romeo.

Mέχρι το τέλος του 2009 θα διατεθεί στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Την αναμένουμε και στην Ελλαδα οπού όπως όλα δείχνουν από την επιτυχία της Μi.to θα χτυπίσει στα ίσια τα ανταγωνιστικα μοντέλα της μικρομεσαίας κατηγορίας.

O STIG αποκαλύπτεται ή ΟΧΙ


Με το ξεκίνημα της 13ης σεζόν μια αποκάλυψη περίμενε τους τηλεθεατές της βρετανικής εκπομπής του ''top gear''.

Ο άγνωστος δοκιμαστής της εκπομπής με την ολόλευκη στολή και το φιμέ κράνος επιτέλους αποκαλύφτικε....είναι ο γνωστός σε όλους μας Michael Schumacher.

Αυτο που απασχολεί τους περισότερους όμως ειναι αν όντως είναι ο γνωστός όδηγος αγώνων ή ήταν ένα διαφημιστικό τρικ της βρετανικής εκπομπής. Δεν νομίζω μετά από τόσες εκπομπές μυστηρίου να αποκαλύφτικε τόσο απλά ο stig.

Καταλύγουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι ο stig, η μασκότ ουσιαστικά της βρετανικής εκπομπής παραμένει ένα μυστήριο και ότι η ''αποκάλυψη'' ήταν καθαρά για να ''φρεσκαριστεί'' ο μύθος του διάσημου stig.


Mark Webber νικητής Nurburgring




Η πρωτη νικη του Αυστραλου πιλότου στη Formula 1 από το 1981

Παρά τη νευρική εκκίνησή του και την ποινή διέλευσης από το pit-lane εξαιτίας αυτής κατάφερε ύστερα απο την πρώτη pole position της καριερας του την προηγούμενη μερα να φτάσει και στην πρώτη του νίκη









NURBURGRING
ΟΙ OΚΤΩΠΡΩΤΟΙ
1. Mark Webber, Red Bull-Renault
2. Sebastian Vettel, Red Bull-Renault
3. Felipe Massa, Ferrari
4. Nico Rosberg, Williams-Toyota
5. Jenson Button, Brawn-Mercedes
6. Rubens Barrichello, Brawn-Mercedes
7. Fernando Alonso, Renault
8. Heikki Kovalainen, McLaren-Mercedes

BA
ΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ
ΟΙ 5 ΠΡΩΤΟΙ
1. JensonButton 68
2. Sebastian Vettel 47
3. Mark Webber 45,5
4. Rubens Barrichello 44
5. Felipe Massa 22

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
ΟΙ 5 ΠΡΩΤΟΙ
1. Brawn-Mercedes 112
2. Red Bull-Renault 92,5
3. Toyota 34,5
4. Ferrari 32
5. Williams-Toyota 20,5

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More