Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Νεο Kia Cee'd


Στο cee΄d του 2010 διακρίνονται οι αλλαγές στο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων, της κεντρικής εισαγωγής αέρα και στον προφυλακτήρα.

Μεγαλύτερες θα είναι οι διαστάσεις των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ νέοι θα είναι και οι τροχοί αλουμινίου που θα συνοδεύουν τις πλουσιότερες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Στο εσωτερικού του αυτοκινήτου ξεχωρίζει το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα, που θα μεταβάλλει σημαντικά την εικόνα της κεντρικής κονσόλας, όπως άλλωστε και η δερμάτινη επένδυση του τιμονιού και του επιλογέα ταχυτήτων.

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές θα διατηρηθούν τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, γεγονός που σημαίνει ότι οι κινητήρες βενζίνης 1.400 και 1.600 κ.εκ. θα παραμείνουν κάτω από το καπό του μικρομεσαίου Kia, αποδίδοντας 109 και 126 ίππους αντίστοιχα.

Ενα πολυ ανταγωνιστικό μοντέλο σε πολυ χαμηλή τιμή. Η κορεατικη φιρμα έχει ξεφύγει από την απλή σχεδιαση και τα πολλά πλαστικά μέρη και φτιάχνει πια ένα αυτοκίνητο σε ευρωπαικά πλαίσια. Το cee'd είναι μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά την μικρομεσαία κατηγορία αφου εκτός από την ποιότητα και τους χώρους που προσφέρει εχει και δυο πόλυ αξιόπιστους και δυνατούς κινητήρες

Το μόνο που μένει είναι να παρουσιαστεί και επίσημα στην χώρα μας το ανανεομένο Kia Cee'd μιας και τώρα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η ανανεωμένη εκδοχή του στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More