This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

SEAT Ibiza FR, Cupra & Bocanegra



Τρεις εντυπωσιακές εκδόσεις για οξυδερκείς οδηγούς, είναι το «moto» της SEAT στην παρουσίαση των νέων Ibiza που συμπληρώνουν τη γκάμα του supermini της ισπανικής εταιρείας προς τα πάνω.

Στην έκδοση FR η ισχύς ανέρχεται στους 150 ίππους, στην έκδοση Cupra στους 180 και όλοι αυτοί παράγονται από τους γνωστούς TSi κινητήρες των 1,4 λίτρων. Παράλληλα «τρέχει» και η ειδική, συλλεκτική έκδοση «Bocanegra» με διαφορετική εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση. Όλη η σειρά είναι εφοδιασμένη με το επτά σχέσεων DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

Στην Ελλάδα αναμένονται τον Αύγουστο με τις τιμές τους να ξεκινάνε από τα 17.250 € για το FR και από τα 19.750 € για το Cupra, ενώ όσοι επιθυμήσουν το Bocanegra να συνυπολογίσουν άλλα 1.000 € στις προαναφερθείσες αξίες.

Dodge Circuit EV


Ιδιαίτερα πιθανό είναι το ενδεχόμενο, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει η Dodge να είναι το υψηλών επιδόσεων σπορ όχημα που ακούει στο όνομα Circuit EV. Το εντυπωσιακό μοντέλο σύμφωνα με δηλώσεις του Lou Rhodes, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νεο τετρακίνητο Hyndai


Το καινούριο iX35 αναμένεται ναι είναι ο διάδοχος του Tucson.

Το Tucson κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια στην παγκόσμια αγορά ξεπερνώντας τις εμπορικές προσδοκίες των Κορεατών αλλά πλέον το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για αυτό ώστε να παραδώσει την σκυτάλη στο iX35.
Η ονομασία του νέου SUV εντάσσεται στο νέο ονοματολόγιο «i» της εταιρίας και το περιμένουμε να κυκλοφορήσει το 2010 με αναβαθμισμένο ως προς την απόδοση και την κατανάλωση δίλιτρο βενζινοκινητήρα.

Kαι η Λυών στη SL Formula


Η Λυών εντάχθηκε στο δυναμικό της Superleague Formula τον Απρίλιο του 2009, με στόχο να επαναλάβει και στις πίστες την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει στα γήπεδα.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου Ζαν Μισέλ Ολάς, κατά την διάρκεια του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου στο Zolder, έκλεψε λίγο χρόνο για να εκθέσει, μέσα από την συνέντευξη που ακολουθεί, το σκεπτικό πίσω από την συμμετοχή της Λυών στο Πρωτάθλημα και τον ρόλο που πιστεύει ότι μπορεί να παίξει η Superleague Formula στην μελλοντική επιχειρηματική στρατηγική του συλλόγου.

Ανανεωμένο Daihatsu Terios


Ο μερικός ανασχεδιασμός του Daihatsu Terios περιλαμβάνει ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση που συνδυάζεται με νέα αεροδυναμική γραμμή, νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα
μάσκα η οποία στις εκδόσεις SX PLUS έχει επιπλέον διακόσμηση χρωμίου, νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, με νέο σχεδιασμό στις εκδόσεις «SX PLUS».

Αναβάθμιση επίσης έγινε και στο εσωτερικό του μοντέλου, που περιλαμβάνει νέο σχεδιασμό στον πίνακα οργάνων και στο τιμόνι, καθώς επίσης και νέα χρώματα στη κεντρική κονσόλα.

Οι τιμές πώλησης του ανανεωμένου Daihatsu Terios είναι οι εξής:

1.3 86 hp: 18.165 & 19.065 ευρώ
1.5 105 hp: 20.916 & 22.321 ευρώ
1.5 105 hp αυτόματο: 23.725 & 25.550 ευρώ

Η McLaren-Mercedes με Nico Rosberg


Είναι πολύ πιθανό το 2010 ο Nico Rosberg να βρίσκεται στο κόκπιτ της McLaren-Mercedes, καθώς στο τέλος της φετινής χρονιάς λήγει το συμβόλαιό του με τη Williams

Η Mercedes έχει επιβεβαιώσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Nico Rosberg για το 2010, όμως τώρα ο αγωνιστικός διευθυντής της εταιρείας -Norbert Haug- εκφράζει στο πρακτορείο ειδήσεων SID για πρώτη φορά την επιθυμία της Mercedes να κατακτήσει το πρωτάθλημα με Γερμανό οδηγό.

Aπόσυσρση


Σειρά μέτρων, που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, εξήγγειλε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, μετά τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Αναλυτικά το όφελος από την απόσυρση ανά κατηγορία αποσυρόμενου επιβατικού, θα έχει ως εξής:
έως 900 κ.εκ. 500 ευρώ
900-1.400 κ.εκ. 1.000 ευρώ
1.400-2.000 κ.εκ. 1.500 ευρώ
2.000-2.400 κ.εκ. 1.800 ευρώ
2.400+ κ.εκ. 2.200 ευρώ
Επιπλέον όφελος 1.000 ακόμη ευρώ για αγορά νέου οχήματος , που να πληρεί τις προδιαγραφές Euro4 ή Euro5.

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς ανέφερε επίσης ότι τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας κάθε αυτοκινήτου θα καθορίζονται πλέον ανάλογα με την περιβαλλοντική επιβάρυνση του κινητήρα. Τα καθαρότερα αυτοκίνητα θα έχουν μείωση τελών, ενώ στα πιο ρυπογόνα αυτά θα αυξηθούν από 50 έως 150 ευρώ. Τα νέα τέλη θα ισχύσουν από το 2010 και αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα τα πληρώσουν το τελευταίο δίμηνο της τρέχουσας χρονιάς

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More