This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

4η γενιά Polo


Η τέταρτη γενιά polo είναι γεγονός. Το ζήτημα είναι σε τι διαφέρει σχεδιαστικά από το golf Και to sirocco. 3 αμάξια με το ίδιο μπροστινό μέρος.
Έλλειψη ιδεών ή ένα σίγουρο σχέδιο που έχει απήχηση το ανακυκλώνουμε συνέχεια;
Όσο και καλό να είναι το καινούργιο polo δεν παύει να είναι ουσιαστικά μια αντιγραφή άλλων μοντέλων.
Για να είμαστε και σωστοί δεν είναι μόνο η vw που υιοθετεί το σκεπτικό αυτό. Βλέπουμε και πως άλλες εταιρείες δρουν με παρόμοιο τρόπο αφού όλα τα μοντέλα τους σχεδόν βασίζονται στο ίδιο σχεδιαστικό καλούπι….

Νέοι κινητήρες…χαμηλότερες τιμές



Η Alfa Romeo εφοδιάζει τη Brera και τη Spider με τον καινούργιο κινητήρα των 1.742 κ.εκ. και 200 ίππων. Παράλληλα χαμηλώνει και τις τιμές καθώς η Βrera 1750TBi κυμαίνεται στα 32.000 ευρώ ενώ αντίστοιχα η Spider 1750TBi στα34.300 ευρώ.

Μια πολύ καλή κίνηση από την Alfa Romeo αφού οι τιμές των μοντέλων ήταν αρκετά υψηλές. Βεβαίως το design και η ιταλική φινέτσα που προσφέρει η ιταλική εταιρεία είναι κακά τα ψέματα αξιοσημείωτα, όμως καλό είναι τα μοντέλα να γίνουν ακόμα πιο προσιτά στον κόσμο.

Pagani Zonda Cinque

Πόσο μπορεί να προχωρήσει η τεχνολογία;

Πόσο μπορεί να εξελιχθεί ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα ένα super car ;

Όλα αυτά τα ερωτήματα μας τα απαντάει η Pagani με την κατασκευή της Zonda Cinque.

Στο νέο supercar έχει γίνει εκτεταμένη χρήση σύγχρονων υλικών, που συνδυάζουν υψηλά αποθέματα αντοχής και χαμηλό βάρος. Τέτοια είναι το τιτάνιο, το μαγνήσιο και τα ανθρακονήματα. Ο κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται η Zonda Cinque roadster είναι ο γνωστός V12 της Mercedes, χωρητικότητας 7.3 λίτρων ο οποίος έχει εξελιχθεί από την AMG και αποδίδει 678 ίππους, 780 Nm ροπή, ενώ ενδεικτικό της δύναμης και τη ροπής του οχήματος είναι ότι η πλευρική επιτάχυνση αγγίζει το 1,45G!

Το μόνο ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι σε πιο δρόμο θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το αμάξι αυτή την απίστευτη δύναμη.

Οι λίγοι τυχεροί πάντως που θα θελήσουν να αποκτήσουν την Zonda Cinque roadster θα πρέπει να δαπανήσουν ένα ποσό της τάξης του 1.300.000 ευρώ. Πάντως θα αποζημιωθούν αφού το σύστημα της ανάρτησης προσφέρει 10 διαφορετικές ρυθμίσεις, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να κινηθεί με την ίδια άνεση τόσο στους δρόμους, όσο και σε μια πίστα.

Porsche Panamera ρεκόρ στο Nurburgring



Το τετραθυρο υπεραυτοκινητο της porche είναι πλέον και επίσημα το πιο γρήγορο σενταν παραγωγής αυτήν την στιγμή παίρνοντας τον τίτλο από την Cadillac CTS-V.
Στα χέρια του Βάλτερ Ρερλ η Panamera Turbo έκανε το γύρο του Nordschleife μέσα σε 7 λεπτά και 56 δεύτερα.

Άλλο ένα συν για ένα αμάξι που έχει αμφισβητηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Η νέα porche μπορεί να μην ελκύει σχεδιαστικά αλλά δεν έχει να ζηλέψει πραγματικά τίποτα από ένα super car. Οι μηχανικοί της porche έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό και έχουν δημιουργήσει ένα αμάξι φαινόμενο. Καθώς είναι το πρώτο πραγματικό τετραθέσιο με το DNA ενός Super car.

Supercar δια χειρός Peugeot



Νέα πρόταση από την Peugeot. Ο Γάλλος διεκδικητής ακούει στο όνομα RCZ και αποτελεί μια από τις απόπειρες της Peugeot να επεκταθεί σε εξειδικευμένες κατηγορίες και "ξένα χωράφια".
Η Εταιρεία δηλώνει σίγουρη για την επιτυχημένη πορεία του μοντέλου. Εμείς πάλι διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις για το τόλμημα της Peugeot στον χώρο αυτό που είναι σχεδόν άγνωστος σε αυτήν.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More