This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Δοκιμές πρόσκρουσης Euro NCAP


5 Αστέρια για Honda Insight, Kia Sorento, Renault Grand Scenic, Skoda Yeti, Subaru Legacy, Toyota Prius ΙΙΙ & VW Polo είναι τα αποτελέσματα του πρόσφατου κύκλου των crash-test του ανεξάρτητου οργανισμού δοκιμών πρόσκρουσης ΕuroNCAP.

Citroen DS3 ''Ψτιαξτο μόνος σου''


Eντυπωσιακό από κάθε άποψη το νέο supermini της γαλλικής εταιρίας μας προϊδεάζει για τους μελλοντικούς προσανατολισμούς της Citroen στον τομέα της σχεδίασης.

Το αυτοκίνητο, του οποίου ο ακριβής χρόνος άφιξης στην ευρωπαϊκή αγορά θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες, θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: Black, White, Blue, Red. Παράλληλα, ο αγοραστής θα μπορεί να το παραγγείλει με τους καθρέφτες βαμμένους στο χρώμα που εκείνος θέλει, ενώ με συγκεκριμένες επιλογές μπορεί να συμβεί το ίδιο με την οροφή και με και άλλες εξωτερικές επιφάνειες.

Επίσης στο εσωτερικό, η επένδυση του ταμπλό, ο μοχλός ταχυτήτων και πολλά άλλα εσωτερικά τμήματα μπορούν να διακοσμηθούν με διάφορα χρώματα, υφάσματα και υλικά. Δίνοντας έμφαση στον διαφορετικό χαρακτήρα της νέας DS3, η Citroen προτείνει 7 διαφορετικές εκδόσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στο διαφορετικό στυλ των πελατών μέσω αισθητικών παρεμβάσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου.

Νεο Punto EVO !!!!






Τις πρώτες φωτογραφίες και τα πρώτα στοιχεία έφερε στη δημοσιότητα η Fiat για το νέο Punto Evo. Πρόκειται για το ανανεωμένο Grande Punto το οποίο θα παρουσιαστεί στο προσεχές διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σε λίγες
ημέρες.
Tο δημοφιλές ιταλικό supermini υποδέχεται το νέο κινητήρα των 1,4 lt και τη τεχνολογία Multiair. Φρεσκαρισμένο με διακριτικές αλλαγές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό μάκρυνε κατά 3 εκατοστά.

Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μικρές αλλαγές τόσο στον εμπρόσθιο όσο και στον πίσω προφυλακτήρα. Μεγαλύτερες αλλαγές βρίσκουμε στο εσωτερικό του μοντέλου με ανανεωμένο πίνακα οργάνων, βελτιωμένα καθίσματα και μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Ακόμα διαθέτει το σύστημα «Blue&Me-TomTom» το οποίο συνδυάζει μεταξύ άλλων τηλέφωνο και σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας ο οδηγός μία έγχρωμη οθόνη αφής.

Ωστόσο, η σημαντικότερη είδηση έχει να κάνει με την τοποθέτηση του κινητήρα 1.4 Multiair που χρησιμοποιεί ένα ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα στις βαλβίδες εισαγωγής με στόχο την εξοικονόμηση καυσίμου και την μείωση των ρύπων. Στην γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνονται οι γνωστοί T-Jet καθώς και η 2η γενιά της έκδοσης 1.3 Multijet. Ακαδημαϊκού ενδιαφέροντας για την Ελλάδα έχουν οι εκδόσεις με εναλλακτικά καύσιμα που θα καταναλώνουν μεθάνιο/αμόλυβδη καθώς και εκδόσεις με υγραέριο. Αναφορικά με τον εξοπλισμό θα περιλαμβάνει επτά αερόσακους στους οποίους περιλαμβάνεται και ένας νέος για τα γόνατα του οδηγού.

Eπιστρέφει άραγε ;


Μια πρώτη σαφή απάντηση σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει ο Felipe Massa από τη Formula 1 θα προκύψει από τις χθεσινές (Δευτέρα 31/08) αναλυτικές εξετάσεις του Βραζιλιάνου σε νοσοκομείο του Μαϊάμι των ΗΠΑ, καθώς ο Felipe αναρρώνει ικανοποιητικά από το ατύχημα του GP Ουγγαρίας.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More