This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Καλημέρα

Ένα όμορφο τραγουδάκι για να μας φτιάξει η μέρα


Alonso στην Ferrari ;


Ο Φερνάντο Αλόνσο "πρέπει" να πάει στην Ferrari σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο ισχυρισμός του 67χρονου Γουίλι Γουέμπερ εξηγείται κατά τον ίδιο μιας και «ο Φερνάντο Αλόνσο αποτελεί τώρα τον καλύτερο οδηγό του κόσμου», ενώ συνεχίζοντας έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένος λέγοντας πως «αν είχα οποιαδήποτε εισροή στη Ferrari θα τον έπερνα αμέσως και υποπτεύομαι πως και οι ίδιοι κατευθύνονται προς την ίδια κατεύθυνση».

Την ίδια στιγμή ο "πόλεμος" γαι τον "θρόνο" της FIA μεταξύ του Βάτανεν και του Τοντ αναμένεται να αποτελέσει το νέο "σίριαλ" του καλοκαιριού.

Η αποκάλυψη


Μέχρι σήμερα σκίτσα και εικόνες του καμουφλαρισμένου αμαξώματος της SLS AMG επιβεβαίωναν την πρόθεση της Mercedes-Benz να περάσει σύντομα στην παραγωγή μια ακόμη εξεζητημένη, τετράτροχη πρόταση. Και να το αποτέλεσμα....
Οι σαφείς σχεδιαστικές αναφορές στην 300 SL Gullwing υπογραμμίζουν τη διαχρονικότητα μιας ακόμη Mercedes-Benz. To αλουμινένιο πλαίσιο και ο V8 κινητήρας των 6,3 λίτρων φροντίζουν για τα υπόλοιπα...

Απλά πανέμορφη....φανταστική δουλειά από την Mercendes-Benz.

Ώρα για ΚΤΕΟ


Λίγοι αριθμοί μείνανε ακόμα...Εδώ είναι το πράγραμμα αυτών που έχουν σειρά

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 7 -- ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 8 -- ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 9 -- ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 0 -- ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009

Όλα έτοιμα για το νέο suzuki swift


Κάτω από το βαρύ καμουφλάζ κρύβεται όπως όλα δείχνουν το νέο και ετοιμοπόλεμο suzuki swift.
Το στρογγυλεμένο πίσω και εμπρός μέρος και ο κοντός πρόβολος δεν δείχνουν να αλλάζουν ούτε στη νέα γενιά, όπως ούτε και η αποκλειστικά εμπρός κίνηση. Αναφορές μιλούν για κινητήρες που ιπποδυνάμεις που με εμπορική βάση τους 90 ίππους φτάνουν και τους 130, ενώ και οι υβριδικές εκδόσεις ακούγονται πλέον εφικτές για όλα σχεδόν τα μοντέλα στα χρόνια που έρχονται. Και για το Swift αναμένεται από το 2011.

Η SLS AMG στο Nurburgring!



Η SLS AMG είναι πανέτοιμη και θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Θα εξοπλίζεται με V8 κινητήρα ισχύος 571 PS ο οποίος θα συνεργάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ενώ η τελική ταχύτητα του νέου supercar της Mercedes θα αγγίζει τα 315 km/h ενώ τα 0-100 km/h θα επιτυγχάνονται σε μόλις 3,8 sec.

Hundai i20 3d



Με τους κινητήρες βενζίνης των 1.2 και 1.4 λίτρων -78 και 100 ίππων αντίστοιχα- και σε έξι συνολικά εκδόσεις θα διατίθεται στη χώρα μας το τρίθυρο Ηyundai i20, οι τιμές του οποίου ξεκινούν από τα 10.490 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιπροσωπείας, το αυτοκίνητο θα προσφέρεται στα επίπεδα εξοπλισμού «Red» και «Blue», όπως ήδη συμβαίνει με το πεντάθυρο αδελφάκι του.

Πιο αναλυτικά, οι τιμές πώλησης του τρίθυρου Hyundai i20, είναι οι εξής:
1.2 L Red: 10.490 ευρώ
1.2 L Blue: 10.490 ευρώ
1.2 GL Red: 11.250 ευρώ
1.2 GL Blue: 11.250 ευρώ
1.4 GL Red: 11.350 ευρώ
1.4 GL Blue: 11.350 ευρώ
Οι τιμές αυτές συμπεριλαμβάνουν και την έκπτωση που ισχύει για το μοντέλο, η οποία κυμαίνεται από 309 έως 334 ευρώ.

Άσχημα τα πράγματα





Όπως όλα δείχονουν η οικονομική κρίση μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη της έκδοσης GTA της MiTo.

«Pikes Peak International Hill Climb»


Ο αγώνας στην πιο διάσημη ανάβαση του κόσμου ολοκληρώθηκε, και η Suzuki θριάμβευσε. Η 87η ανάβαση «Pikes Peak International Hill Climb» έφερε σε δύσκολη θέση τουλάχιστον το 80% των πληρωμάτων με κάθε είδους δυσκολίες, όμως ο συνδυασμός Suzuki SX4/Nobuhiro Tajima δούλεψε αλάνθαστα, οδηγώντας σε θρίαμβο την suzuki.
Ο ιάπωνας με το Suzuki δεν απειλήθηκε ποτέ, αφού σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στις τρεις ημέρες. Ο Nobuhiro Tajima με το Suzuki SX4 των 885 ίππων, μπορεί να μην κατάφερε να σπάσει τον καλύτερο χρόνο που σημείωσε το 2007 (10:01,408 λεπτά), κατάφερε όμως χρόνο 10:15,368 λεπτά, που απλά ήταν πολύ μακριά από όλους τους υπόλοιπους. Έτσι για άλλη μια φορά ο Nobuhiro Tajima θεωρείται ο Βασιλιάς του Βουνού (King of the Hill, όπως χαρακτηριστικά του αποκαλούν). Αποτέλεσμα αναμενόμενο αν κανείς αναλογιστεί ότι ο Tajima αγωνίζεται εκεί τα τελευταία 20 χρόνια!

Tετραθέσια Bugatti!


Aπό την σκοτεινή φωτογραφία δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα αλλά μπορεί να διακρίνει τα οριζόντια φωτιστικά σώματα και τις διπλές εξατμίσεις με τις τετραπλές απολήξεις. Χωρίς να υπάρχουν επίσημα στοιχεία η νέα Bugatti εκτιμάται πως θα εξοπλίζεται με W16 κινητήρα 8,0 λίτρων που θα αποδίδει 1.001 PS και 127,4 kgm ροπής!
Αυτό αναμένεται να είναι το ταχύτερο και ισχυρότερο sedan στον κόσμο που έχει κατασκευαστεί ποτέ και θα κοστίζει περισσότερα ακόμη και από την Bentley Grand που θα αποκαλυφθεί και αυτή στην Φρανκφούρτη.

Peugeot 107 Facelift


Aκόμα πιο φρέσκο και νεανικό το νέο Peugeot 107.
Οι επεμβάσεις που έγιναν στην εξωτερική εμφάνιση του γαλλικού μοντέλου αφορούν στο εμπρόσθιο τμήμα του. Πλέον, ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι εξ ολοκλήρου νέος, τονίζοντας ακόμα περισσότερο το μοντέρνο χαρακτήρα του 107. Η εισαγωγή του αέρα έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και τέμνεται από ένα τμήμα χρωμίου στο κέντρο της, προσδίδοντας περαιτέρω δυναμισμό στο αυτοκίνητο. Επίσης, σε αυτό συμβάλλουν και οι δύο επιπλέον μικρότερες εισαγωγές, που βρίσκονται χαμηλότερα τοποθετημένες, στις δύο άκρες του προφυλακτήρα.
Ο 3κύλινδρος κινητήρας των 998 κ.εκ. των 72 δυναμομετρημένων ίππων είναι ακόμα πιο οικονομικός προσφέροντας ελαφρώς χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2 από τον προκάτοχό του.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More